Om os

Velkommen til Aafa.dk

Velkommen hos Aarhus Flight Academy Aps (AAFA). Den erfarne flyveskole i Århus. Med over 10 års undervisningerfaring bag os er vi en af de ældste og største flyveskoler i Danmark, som udelukkende retter sig mod private folk, der ønsker at erhverve sig et privatflyvercertifikat. 

Vores teoriundervisning er placeret i centrum af Århus og vores praktiske flyveuddannelser foregår både fra Århus Lufthavn og Randers flyveplads.

Vi er flyveskolen for dig, der drømmer om at flyve, men også stedet, hvor du får muligheden for en god og spændende oplevelse. For AAFA er sikkerhed og tryghed de allervigtigste parametre. Vi sætter en ære i at levere en god service og en grundig uddannelse af vores elever. Desuden har vi kapaciteten og kvaliteten til at give dig en uddannelse, som du ikke får andre steder.

Vi har 9 instruktører, som står til rådighed for dig. Desuden har vi 4 fly og 2 helikoptere, som sikrer, at vi kan tilrettelægge din uddannelse sådan, at den passer ind i din kalender og din hverdag. Alle instruktører i AAFA har mange års undervisningserfaring bag sig, hvilket sikrer, at du får de allerbedste vilkår for din uddannelse.

Vi glæder os til at møde dig og byde dig velkommen.