AAFA Talent JuleCamp 2023 Juleferien

PERIODE
27/12 · 28/12 · 29/12

 

ÅRGANGE
2012 · 2013 · 2014

 

Tilmeldingen til juleferiens bedste fodboldcamp er netop skudt i gang. Vi kan slet ikke vente til juleferien 2023, hvor vi kan se frem til fantastisk fodboldtræning og højt humør, når vi afvikler AAFA JULE CAMP på HEI’s kunstgræsbane i Skæring.

Vi mener det seriøst, når vi siger, at vi vil afvikle den bedste og mest udviklende camp. Vi kombinerer derfor seriøs træning, konkurrencer og turneringer, når vi over 3 dage leverer sjov og udviklende fodboldtræning i en ramme, som sætter din udvikling i centrum.

AAFA Jule CAMP afvikles over tre dage mellem jul og nytår. Hver dag vil være bygget op omkring 2 træningspas, hvor der vil være indlagt frokostpause imellem. Camp’en varer fra 10.00 til 15.00 alle tre dage.

FORVENTNINGSAFSTEMNING

Vores camps henvender sig til spillere, der er vant til at træne seriøst og koncentreret. Alle spillere vil være inddelt i årgangsbestemte teams, som gør det muligt at fordele spillerne løbende ift. såvel niveau, træningsparathed og øvelsesvalg. Denne organisering sikrer, at alle spillere får en ensartet campoplevelse, som tager udgangspunkt i deres forudsætninger.

KVALITETSOPLEVELSE

Vi ved, at dygtige trænere er afgørende for din campoplevelse. Alle vores trænere har derfor træneruddannelse og stor erfaring med børne- og ungdomsfodbold. Udover at være dygtige, så skal trænerne have tid til dig. Vi arbejder derfor med en skarp trænernormering på 1 træner pr. 8-12 spillere, da det er vores erfaring, at denne normering sikrer de bedste forudsætninger for individuel udvikling.

TILMELDING

Tilmelding sker nederst på denne side. Prisen for deltagelse er 1.190 kr. pr. spiller inkl. varm frokost alle 3 dage.

SPØRGSMÅL?

Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål omkring vores AAFA Jule CAMP eller Aarhus Fodbold Akademi som helhed:

Tilmelding til JuleCamp

    Spiller

    Forældre / Kontaktperson